Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Gaat u beveiligers inhuren? Doe dit dan altijd bij een erkend, gerenommeerd en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Maar waaraan kunt u een erkend beveiligingsbedrijf herkennen? U wilt immers veilig en vertrouwd uw beveiligers inhuren.

Vergunning en toestemming

DSG Beveiliging b.v. is een erkende particuliere beveiligingsorganisatie en heeft dus een vergunning voor het uitvoeren beveiliging en bewakingswerkzaamheden en werkt onder vergunning: ND 5202.

Beveiligers inhuren en Wetgeving

Een beveiligingsbedrijf valt onder de wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureau’s. Deze wet is hier te lezen. Voordat een dergelijk beveiligingsbedrijf van start mag gaan moet het bedrijf toestemming hebben van de officier van justitie en de koprschef van de regiopolitie, daar waar het beveiligingsbedrijf is gevestigd.

Zodra deze toestemming is verkregen ontvangt het beveiligingsbedrijf een vergunning van de officier van justitie. Dit nummer heet een ND-nummer. Wij hebben deze vergunning. U kunt bij ons terecht voor uw beveiligingsvraagstukken.

Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van professioneel en ervaren beveiliging voor de beste beveiligingsoplossingen. Als beveiligingsbedrijf huurt u bij ons uitsluitend gescreende en gecertificeerde beveiligers.

Beveiligers inhuren om uiteenlopende redenen

Er kunnen veel redenen zijn waarom klanten beveiligers inhuren. Het kan uw persoonlijke veiligheid zijn, of de veiligheid van uw goederen, uw vastgoed, gasten of medewerkers.

Heeft u zelf geen ervaren vakmensen, dan kunt u bij ons vakmensen inhuren. Veiligheid op maat is een proces dat wordt verzorgd door professionals met de juiste werkervaring en training. Veiligheid is immers een belangrijke troef die niet mag worden onderschat.

Of het nu gaat om uw eigen veiligheid of die van anderen, voor elke situatie kunt u professionele beveiliging inhuren. We werken georganiseerd volgens vooraf opgestelde afspraken. Onze beveiligers zijn betrokken, klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld.