Over ons

Ontdek de meerwaarde van DSG Beveiliging

Uw betrouwbare partner in beveiligingsoplossingen voor sectoren zoals industrie, zakelijke dienstverlening, horeca, sport, recreatie en particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in objectbewaking en -beveiliging, zowel voor permanente als tijdelijke bescherming van bedrijfspanden, terreinen, bouwlocaties, beurzen, musea, campings, feesten en braderieën.

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat niet alleen het begeleiden bij open- en sluitprocedures en parkeerbegeleiding bij evenementen, maar ook brand- en sluitrondes, machinecontrole, aansturen van Bedrijfshulpverlening (BHV) teams als BHV ploegleiders, en het begeleiden van artiesten op evenementen.

Daarnaast voeren we controles uit op Brandmeldinstallaties om de werking van brandmeldingen te waarborgen. Met ons volledige servicepakket bent u verzekerd van betrouwbare en professionele beveiliging in elke situatie.

Daarbij streven we ernaar om met onze dienstverlening niet alleen de veiligheid te verhogen, maar ook om een gevoel van comfort en welzijn te bieden aan alle betrokkenen. We passen onze strategieën aan op de specifieke behoeften en risico’s van elke klant, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en methodes op het gebied van beveiliging.

Onze getrainde professionals zijn 24/7 beschikbaar om te reageren op incidenten en om preventieve maatregelen te treffen die de kans op ongewenste gebeurtenissen minimaliseren. Hierdoor kunt u met een gerust hart focussen op uw kernactiviteiten, wetende dat uw veiligheid in deskundige handen is.